iSmlouva - podpis smluv online

iSmlouva - podpis smluv online

Zažili jste někdy situaci, kdy jste k určitému datu museli podepsat důležité smlouvy, týkající se třeba vašeho vysněného bydlení, a zrovna tento den jste měli být zároveň na druhém konci světa?

Kdysi neřešitelná situace, nyní již vše řešitelné. Díky aplikaci iSmlouva nebudete muset rušit dovolené, důležité obchodní schůzky a zároveň budete šetřit životní prostředí. Aplikace iSmlouva je cloudová služba, určená primárně pro mobilní zařízení, která umožňuje vytváření, správu a uzavírání dokumentů ve 100% digitální podobě.

iSmlouva je plně v souladu s českou právní úpravou a dokumenty digitálně podepsané v aplikaci iSmlouva jsou platné, závazné a právně vymahatelné na území České republiky a celé EU. iSmlouva také plně respektuje nařízení Evropské unie č. 910/2014 o elektronické identifikaci a důvěryhodných službách pro elektronické transakce na evropském trhu (eIDAS), které v sobě zahrnuje také úpravu digitálního podepisování dokumentů.

Jednoduše řečeno ... digitální podpis použitý v aplikaci iSmlouva má stejnou právní váhu a vymahatelnost jako vlastní rukou podepsaný papírový dokument. Jediné co potřebujete je funkční tablet nebo chytrý telefon.

Bojíte se, že se již vůbec neuvidíme a vše bude virtuální? Využít tuto službu zatím nejde při zápisu na katastr, což znamená, že při podpisu finálních smluvních dokumentů se zatím vždy uvidíme a osobně vám budu moci poděkovat za důvěru ve mě vloženou.

 

Honza Jelínek
Autor: Honza Jelínek

Práci realitního makléře se snažím vždy dělat na 100%. Standardem mých služeb je využívání dostupných moderních technologií. Spolupracuji s profesionály ve svém oboru, vše s jasným cílem. Prodat vaši nemovitost, jako by byla moje vlastní. Tedy za co nejvíce, v reálném čase a především bezpečně.

Specializuji se na města Polička, Litomyšl, Svitavy a jejich okolí.  Jedná se o lokality, které dobře znám, kde žiji, nebo jsem prožil kus svého života a stále se do těchto lokalit díky své profesi a přátelům vracím.

V oboru týkající se nemovitostí se pohybuji od roku 2006. Nejprve jako součást projekční a stavební kanceláře působící po celém Pardubickém kraji jako projektový manažer, jehož součástí byly občas i realitní služby, které se postupně staly náplní mého profesního života na 100%.

Jsem součástí komunity nezávislých a profesionálních realitních makléřů. Mohu tak investovat do svých klientů veškerou svou pozornost a investovat tak mnohem více financí do marketingu nemovitostí.

Záleží mi na odvedení špičkové práce a na spokojenosti klienta. Dbám na svém dobrém jménu a pověsti. 

Pokud Vás cokoliv dalšího zajímá, neváhejte mě kontaktovat. Rád se s Vámi sejdu u kávy.

certification-realitak-roku-2022---certifikace-okres-honzahonzajelinek-cz-1 

Používáme cookies k optimalizaci našich webových stránek a našich služeb. Další informace o cookies najdete zde.

Nastavení


Přihlašte se k odběru aktuálních nabízených nemovitostí

Aktuální nabídka nemovitostí a důležité informace e-mailem zdarma

zpracováním osobních údajů